Verktygstillverkning är inte bara de små vanliga verktygen många har i sin verktygslåda. Det kan handla om stora verktyg som behövs för att göra olika saker. Hos JMT, kan ni få de verktyg ni behöver för att få ert jobb att fungera. De har i flera år sysslat med verktygstillverkning​​​​ och är en komplett leverantör av dessa. 

De kan göra verktyg i hårda material, så som pressverktyg, pur-verktyg, komposit-verktyg och vacuum-verktyg. De jobbar med verktygstillverkning till branscher som arbetar med fordon eller flygindustrin. Utöver att tillverka verktyg, så tillverkas prototyper och gjuterimodeller, samt att de har en CAD-avdelning.

Tillverkning av verktyg

JMT tillverkar verktyg och har en maskinpark som är anpassad för just detta. De kan ta fram verktyg i en mängd hårda material. Deras verktygstillverkning är i högsta kvalitet och kan göra verktyg som anpassas till just er. Du kan få hela prototypserier, eller enstaka verktygsdelar hos detta företag. Det innebär att du kan få till exempel pressverktyg, som är dubbelverkande. De kommer i material som gjutjärn, aluminium och kirkzite. Ni kan även få hjälp med pur-verktyg, som innebär allt från gångjärn till verktyg som ska sitta i press. 

De har även komposit-verktyg, för att få fram olika detaljer eller produkter samt att de kan göra vacuum-verktyg som kan fungera tillsammans med era maskiner. Vill ni veta mer om vad det innebär med denna sortens verktygstillverkning så ska ni kontakta JMT, så kan de berätta mer om vad de kan göra för er och ert företag.​